Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2020

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΔΕΚΕΡΙΑΝ ~ Ο μουσικοσυνθέτης συμμαθητής μας!

 Προωθούμε το κανάλι του YouTube του συμμαθητή μας μουσικού ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΔΕΚΕΡΙΑΝ, σε γνωστούς, φίλους ή όπου νομίζουμε, να κάνουν και αυτοί και εμείς απλά ΕΓΓΡΑΦΗ εδώ: https://m.youtube.com/user/stevendek 

 🎵🎸🎹
Ο Στέφανος Δεκεριάν, γεννημένος στην Αθήνα, είναι απόφοιτος της Σχολής Χιουρέα και ασχολείται σοβαρά με τη μουσική από μικρή ηλικία. 

 Σπούδασε στο ωδείο πιάνο, ανώτερα θεωρητικά (αρμονία με τον Μ. Βούρτση), σύνθεση (με τον Ι. Ιωαννίδη) και ενορχήστρωση. Έχει επίσης παρακολουθήσει και πλήθος σεμιναρίων ανώτερων θεωρητικών και σύνθεσης από τον Θ. Αντωνίου κ.ά.. 

Παράλληλα με τη μουσική σπούδασε οικονομικές επιστήμες στην Α.Β.Σ.Π. (Πανεπιστήμιο Πειραιώς). 

Το 1976-77 έκανε την πρώτη του δισκογραφική παρουσία ως μέλος του συγκροτήματος «Αγάπανθος». Πήρε μέρος ως τραγουδιστής στη ροκ όπερα “Jesus Christ Superstar”

Το 1981 συμμετείχε στους πρώτους Αγώνες Ελληνικού Τραγουδιού της Κέρκυρας του Μάνου Χατζιδάκι, ως συνθέτης και ενορχηστρωτής με το τραγούδι «Στάλες της Βροχής».
 
Την περίοδο 1985-86 συνεργάστηκε και περιόδευσε με τους Γ. Γλέζο και Μ. Κωχ ανά την Ελλάδα. Επίσης, συνέθεσε μουσική για το θέατρο (μιούζικαλ, επιθεώρηση, κωμειδύλλιο), την τηλεόραση (σίριαλ, τηλεταινία), το ραδιόφωνο και τον κινηματογράφο. 

Από το 1986 συνεργάστηκε με την ΕΡΑ 1 ως μουσικός παραγωγός ραδιοφώνου

Από το 1982 ως σήμερα διδάσκει μουσική ως τακτικός καθηγητής σε διάφορα ωδεία της Αθήνας. (Ορφείο Ωδείο, Ν. Σκαλκώτας, Ωδείο Αττικής κ.ά.).

Το 1989 κυκλοφόρησε την πρώτη του προσωπική δισκογραφική δουλειά με τίτλο  «Δείγμα Δωρεάν» και έκτοτε μέχρι σήμερα, δίνει συναυλίες ανά την Ελλάδα με «Μπαλάντες και Τραγούδια του Κόσμου»

Έχει γράψει τη μουσική της καθημερινής τηλεοπτικής σειράς του MEGA  «Απαγορευμένη Αγάπη».


 🎵🎸🎹🎼🎶🎸🎹🎼🎵


ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΜΟΥΣΙΚΗΣ
 
ΜΠΟΡΕΙΤΕΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ www.myspace.com/stefanosdekerian

 ΚΑΘΩΣ & ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ www.youtube.com/stevendek





Δεν υπάρχουν σχόλια: