Τετάρτη 19 Ιουνίου 2024

Τραγούδι: (VIDEO) "ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΠΗΡΕΣ" Μουσική & Στίχοι: Θάνος Μανουσόπουλος

 

Αγαπημένοι μας φίλοι, σας παρουσιάζουμε ένα καινούργιο τραγούδι με τίτλο "Τελικά δεν ξέρω αν πήρες",  πολύ όμορφο και μελωδικό, που σου μένει ο σκοπός. Τη μουσική και τους στίχους έγραψε ο Θάνος Μανουσόπουλος, ο οποίος υπήρξε και μαθητής του σχολείου μας «Σχολή Χιουρέα» στο Π. Φάληρο.

 Ο Θάνος Μανουσόπουλος είναι μουσικός- πιανίστας, γράφει δική του μουσική, ενώ σπούδασε στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, στο τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Διεθνών Σπουδών με κατεύθυνση τις Διεθνείς Σπουδές (Διεθνολόγος). Εργάζεται στον ΟΑΕΔ και επίσης κάνει διδακτορικό κοινωνιολογίας μουσικής και τέχνης σε συνδιασμό με τις ιστορικές, πολιτικές και οικονομικές εξελίξεις στην Ελλάδα στο δεύτερο μισό του 19ου αιώνα.

 Ο Θάνος γράφει μοναδικά τραγούδια, γεμάτα συναίσθημα. Από μικρό παιδάκι στο σχολείο, το ταλέντο του ξεχείλιζε. Το "ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΠΗΡΕΣ" είναι ένα τρυφερό ερωτικό τραγούδι, που το έγραψε και μας το αφιερώνει για να μας συντροφεύει αυτό το καλοκαίρι του 2024 που μόλις ξεκίνησε. Το τραγούδι ερμηνεύει άψογα, με ζεστασιά και χρώμα, ο Δημήτρη Βάλλης, φίλος και συνεργάτης του Θάνου. Στο μπουζούκι ο κορυφαίος δεξιοτέχνης Δημήτρης Χιωνάς.

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές του τρυφερού αυτού τραγουδιού! Υπέροχη μελωδία, γλυκιά, τρυφερή, γεμάτη συναίσθημα! Υπέροχοι στίχοι, υπέροχη ερμηνεία που ταιριάζει απόλυτα!!

Θάνο, είμαστε πολύ περήφανοι για εσένα! Καλοτάξιδο να είναι το τραγούδι και εσύ πάντα δημιουργικός και να έχεις κάθε επιτυχία στους στόχους και στα όνειρά σου!!! 🌹❤️👏

 

 

Αναρτήθηκε από ΣΧΟΛΗ ΧΙΟΥΡΕΑ στο ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Δείτε επίσης:

·        ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΔΕΚΕΡΙΑΝ ~ Ο μουσικοσυνθέτης συμμαθητής μας!

·        «Στο αρχοντικό της λεωφόρου» 📙 ΒΙΒΛΙΟ της Βάσως Ζαφειροπούλου

·         «2084. Όλα ανθηρά» 📙 ΒΙΒΛΙΟ της Βαγγελιώς Κονδάκη-Καραμέτου 

·         «Μαγική Εικόνα» 📙 ΒΙΒΛΙΟ της Βαρβάρας Κουταβά-Δεληβοριά 

·        ΣΥΓΓΡΑΦΙΚΟ ΕΡΓΟ TAKH ΧΙΟΥΡΕΑ

 

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Helena Gavressea:
Θάνο μου είσαι μεγαλο αστέρι. Σ αγαπώ πολύ πολύ φιλαράκι μου αγαπημένο και χαίρομαι πολύ για σένα

Ανώνυμος είπε...

Atha Haberis:
Ωραίο τραγούδι .... Μπράβο !!!

Ανώνυμος είπε...

Rania Chiourea:
Συγχαρητήρια Θάνο! Καλοτάξιδο!!!