Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2021

Το τελευταίο αντίο στο συμμαθητή μας Άγγελο (Άκη) Σκοπελίτη (1968-2021)

 Άγγελος (Άκης) Σκοπελίτης

1 Ιουλίου 1968 – 22 Φεβρουαρίου 2021

 Το τελευταίο αντίο στο συμμαθητή μας Άγγελο (Άκη) Σκοπελίτη, που έφυγε από τη ζωή ξαφνικά προχθές, 22 Φεβρουαρίου 2021. 

Ο Άγγελος ή Άκης, όπως τον λέγαμε στο Δημοτικό, γεννήθηκε στην Αθήνα το 1968. Ήταν παντρεμένος με την Κατερίνα Κορασβίλη-Σκοπελίτη και πατέρας 2 παιδιών του Δημήτρη και της Άννας Μαρίας.

Σπούδασε Ναυτιλιακή Λογιστική και από το 1989  εργαζόταν ως λογιστής σε ναυτιλιακή εταιρία, κατέχοντας την άδεια Λογιστή – Φοροτεχνικού ενώ ήταν μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Αθηνών και μέλος του ΠΑ.Σ.Ε.Ν.Τ. (Πανελλήνιου Συνδέσμου Εργαζομένων στη Ναυτιλία και τον Τουρισμό).

Το 2017 εγκαταστάθηκε στο Λαγονήσι. Το 2019 εκλέχθηκε Γενικός Γραμματέας του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του 3ου δημοτικού σχολείου Καλυβίων – Λαγονησίου, που φοιτούσε η κόρη του Άννα Μαρία, ενώ στις Δημοτικές εκλογές του 2019 ήταν Υπ. Τοπικός Σύμβουλος Καλυβίων-Λαγονησίου με το ψηφοδέλτιο «Σαρωνικός Αύριο» του Γιώργου Σωφρόνη.

Άκη, καλέ μας φίλε, απίστευτο ότι δεν θα σε ξαναδούμε, δεν θα μιλήσουμε ξανά μαζί σου… Τόσο νέος και καλός άνθρωπος, με όνειρα, με αγάπη για την οικογένειά σου, για τους φίλους σου! Θα λείψεις σε όσους σε γνώρισαν, όμως θα βρίσκεσαι πάντα κοντά μας, στις αναμνήσεις συμμαθητών σου και δασκάλων από τη Σχολή Χιουρέα, που πέρασες ξένοιαστα χρόνια στο Δημοτικό Σχολείο.

Καλό σου ταξίδι... 

Θερμά συλλυπητήρια και καλό κουράγιο στην οικογένεια.

 

Συνάντηση μαθητών Σχολής Χιουρέα 9-4-2011 ~ "Μπακαλόγατος" Π.Φάληρο
Μπροστά ο Άγγελος (Άκης) Σκοπελίτης με τη σύζυγό του Κατερίνα και το γιο τους Δημήτρη.
Πίσω Ράνια Χιουρέα και Ντέμης Σβυριάδης


Αναρτήθηκε από ΣΧΟΛΗ ΧΙΟΥΡΕΑ στο ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΕΙΣ ΜΝΗΜΗΝ...

Δείτε επίσης:

Δεν υπάρχουν σχόλια: